Sukset: Peltonen ja Rossignol

Mallistoon kuuluvat seuraavat Peltosen mallit:

Suksiproffa.fi on vuodesta 2010 lähtien myynyt kotimaisia Peltosen suksia. Kaikki talveen 20/21 tulevat sukset on valmistettu Heinolassa Peltosen tehtaalla. Verkkokauppaa en saanut pystyyn vielä tähänkään talveen, mutta suksia myyn sähköpostitilauksilla os. tomi.surakka@suksiproffa.fi.

TÄSSÄ ON ESITELTY VAIN KARVASUKSET JA LUISTELUSUKSET. JUNIORIEN KILPASUKSIA sekä Rossignolilta että Peltoselta ON HYLLYSSÄ AINA LAAJA VALIKOIMA. SUKSET ON YKSILÖLLISESTI TEHTAALTA JA KESKUSVARASTOLTA VALITTUJA!

PELTONEN SKINPRO

Skinpro 2.0 Move ready 21/22, unisex pitokarvasukset

Ennennäkemättömän hyvän kuluttajapalautteen saaneiden SkinPro -pitokarvasuksien parannettu versio, jossa Rottefellan MOVE-siteen asennusvalmius.

Varma pito ja hyvä luisto kaikilla kunnostetuilla laduilla. Voideltavia suksia vastaava luisto, myös alamäessä ja tasatyönnössä. Peltonen SkinPro on skin-suksi, joka on alusta asti suunniteltu toimimaan yhdessä pitokarvan kanssa.

Suksen toiminnallisuutta voidaan säätää entistä helpommin Rottefella MOVE-siteen avulla – MOVE-siteen paikkaa voidaan muuttaa nousematta suksilta pois! Sidettä voidaan siis säätää esimerkiksi eripainoisille hiihtäjille tai hiihtotyylin mukaan, jopa kesken hiihdon vaikkapa ylämäessä.

Mitat 174/181/188/195/202/207.
Pääjäykkyysluokat medium, stiff ja pidemmissä X-stiff.

HUOM! Jäykkyysluokkien sisälläkin suksilla on todellisuudessa jopa kymmenien kilojen hajonta, joten jokainen suksipari tulee olla vielä erikseen käsin mitattu tarkoille kiloille!

Hiihto-lehden 1/2017 pitokarvasuksitesti: ”Monen testihiihtäjän valinta yleissukseksi”

Suksiproffa.fi – hinta: 270e + siirrettävä side. (Juniorimitat 153cm, 160cm ja 167cm 190e + side.)

Peltonen Infra C Skin 2.0

PELTONEN INFRA C SKIN – PITOKARVASUKSI

Infra C Skin on uutuus suksi aktiivihiihtäjille ja hyvän hiihtotekniikan omaaville harrastajille. Dynaamisesti toimiva runkorakenne ja lyhyt kilpakarva tarjoavat hyvän luiston erilaisilla alustoilla. MOVE-side valmius.

Rottefella MOVE-side: MOVE-sidettä voi siirtää nopeasti ja helposti hiihtotyylin ja olosuhteen mukaan – eikä sinun tarvitse edes nousta suksilta!

Pituudet: 188-207 cm / 7 cm
Pohja: PRG4100 + Mohair Race
Profiiili: Universal
Jäykkyydet: Medium, Stiff, Stiff+

HUOM! Jäykkyysluokkien sisälläkin suksilla on todellisuudessa jopa kymmenien kilojen hajonta, joten jokainen suksipari tulee olla vielä erikseen käsin mitattu tarkoille kiloille!

Suksiproffa.fi – hinta talveen 21/22: vain 360 + side.

LUISTELUSUKSET

PELTONEN SUPRA X SKATE

Supra X on täysin kilpahiihdon lähtökohdista suunniteltu luistelusuksi. Kevyt Aircell rakenne yhdistettynä uuteen, entistä kevyempään kärki- ja kantarakenteeseen tarjoaa entistäkin nopeamman ja helpomman hiihtosuorituksen. Uuden elastisemmin toimivan kärkirakenteen vuoksi suksi on erittäin nopea ylämäissä ja pehmeissä olosuhteissa. Erittäin kantava etuosa parantaa luistoa ylämäessä ja matala profiili takaa hyvän luiston kaikissa keliolosuhteissa. Sukset on varustettu Nano High Speed -pohjamateriaalilla, mikä parantaa luistoa kovissa nopeuksissa.

Peltosen World Cup -tason luistelusuksimalliston rakenne yhdistettynä Nano High Speed -pohjamateriaaliin tarjoaa lyömättömät hiihto-ominaisuudet. Peltosen WCR-sukset valmistetetaan pelkästään kilpasuksiin erikoistuneella suksilinjalla Heinolassa. Suksien laatua ja toimivuutta valvotaan markkinoiden tarkimmalla SkiSelector-mittausjärjestelmällä.

  • HARD TRACK
    Kantava ja pitkä profiili antaa hyvän suuntavakauden. Lyhyiden painealueiden ansiosta hyvä luisto kovalla alustalla. Kärjen ja kannan hyvä kiertojäykkyys parantaa ohjattavuutta.
  • UNIVERSAL TRACK – Pehmeä/puolikova alusta
    Matalampi profiili kuin Hard Track -suksissa. Melko pitkät painealueet. Joustavat ja hieman aukeavat kärjet ja kannat.
  • Pituudet (cm): 181, 188, 193

Suksiproffa.fi – hinta talveen 21/22: vain 495e + side. (Juniorimitat SupraX LW 139cm, 146cm, 153cm, 160cm, 167cm, 174cm 260e + side.)

PELTONEN SUPRA C SKATE


Peltonen Supra C sukset pitävät sisällään samoja huippuominaisuuksia kuin Peltosen WCR-huippukilpasukset. Matalaprofiilinen runko ja uusittu, kevennetty kärki- ja kantarakenne tarjoavat poikkeuksellisen miellyttävän ja suuntavakaan hiihtonautinnon. Laajan kelialueen universal-profiili ja kilpatason pohjamateriaali varmistavat hyvän toimivuuden kaikissa keliolosuhteissa. Suksia valmistetaan ainutlaatuisen laajalla jäykkyysjakaumalla – saatavana myös raskaan sarjan hiihtäjille.

Suksiproffa.fi – hinta talveen 21/22: 320e + side. (Juniorimitat SupraC LW 139cm, 146cm, 153cm, 160cm ja 167cm 180e + side.)

ROSSIGNOL

Uutena suksimerkkinä talvessa 21/22 aloitti Rossignol.

Suksiproffalla hyllyssä vakiona luikkareista Xium Premium, Xium, Xium WCS (juniorimitat skate 143, 153, 163 ja 173). HUOM! Junnukisasuksista Rossignolilta hyllyssä laaja mallisto!

Pertsoista hyllyssä R-Skin Xium, R-skin Delta course ja junnujen Xium.

Kurkkaa ihmeessä myös Suksiproffan sosiaalinen media!

Facebook

Instagram